Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από οικογένεια με μεγάλη παράδοση στο κρέας, καθώς ο παππούς Σταμάτης ή αλλιώς “Μπάρμπα” Σταμάτης, ήδη από το 1950, είχε αναπτύξει κτηνοτροφική δραστηριότητα. 

Τον Σεπτέμβριο του 2000, ο Σταμάτης Φελλάς ο νεότερος, αποφασίζει να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο στην οδό Κοτζιαδών και Ομηρίδου, στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά, δίνοντας ζωή σε μία μικρή, ξεχασμένη γωνιά, προσφέροντας με πολλή αγάπη και μεράκι τα πιο νόστιμα και φρεσκότερα Ελληνικά κρέατα.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Με γνώμονα πάντα την σωστή εξυπηρέτηση, το φρέσκο Ελληνικό κρέας και ένα ζεστό χαμόγελο, το προσωπικό του κρεοπωλείου μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και το πιο ιδιαίτερο γούστο σας στο κρέας, αλλά και τον πιο απαιτητικό πελάτη που ζητάει την ποιότητα, την ασφάλεια και την ποικιλία στην διατροφή του.


ΕΓΓΥΗΣΗ

Σας εγγυόμαστε ότι τα κρέατα μας είναι 100% Ελληνικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πελάτες μας δεν μπορούν να βρουν σε εμάς και ποικιλίες και επιλεγμένα είδη κρέατος από χώρες του εξωτερικού όπως π.χ. Black Angus USA ή Rib-Eye USA. 

Όλα τα κρέατα μας, μεταφέρονται κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής σε ειδικά ψυγεία, στους 0 oC  ώστε να μην αλλοιώνεται ούτε στο ελάχιστο η ποιότητα ή η σύσταση τους. Τα ζώα σφαγιάζονται σε βιομηχανοποιημένα σφαγεία που έχουν πιστοποιηθεί με συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO και H A C C P


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ

Το 50% των κρεάτων προέρχεται από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα από τα βιομηχανικά σφαγεία Αιτωλικού και Αγρινίου. Το υπόλοιπο 50% των κρεάτων προέρχεται από Ελληνικές φάρμες στην Θεσσαλία. Σε όλα τα κρέατα υπάρχει η «μπλε σφραγίδα» όπου καθορίζει την πλήρη ιχνηλασιμότητα του κρέατος.

Όλα τα κοτόπουλα μας είναι από την βραβευμένη εταιρία "ΠΙΝΔΟΣ" (Βραβείο καλύτερης ποιότητας προϊόντων και ανώτερης γεύσης)


ΔΕΣΜΕΥΣΗ


Παρ΄ όλη την οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα και τον κλάδο μας, εμείς σαν κρεοπωλείο «Ο Σταμάτης» δεν μειώνουμε την ποιότητα των κρεάτων μας ούτε στο ελάχιστο για να έχουμε μεγαλύτερο κέρδος. Δεν το κάνουμε, ούτε και θα το κάνουμε ΠΟΤΕ.